Kampioenschap Onderwaterfotografie

Blog

belgium-1489362_960_720
>> België

Zaterdag 17-11-2018 was het proclamatie van het Open Belgisch Kampioenschap Onderwaterfotografie.

Ik heb daaraan meegedaan bij de junioren en heb daarbij 2 foto’s waarmee ik in de prijzen viel.

De anemoon was goed voor een gouden medaille in de categorie Macro.

De garnaal was goed voor een gouden medaille in de categorie thema: geleedpotigen.

Bij deze wil ik men vriendin bedanken voor alle steun! Ook een oprechte dank aan Thomas Vanpuymbroeck om me te overhalen om mee te doen. Ook Leonardo Oftheoceans wil ik oprecht bedanken voor alle tips, de steun en het vertrouwen!
En voor de rest iedereen waarmee ik altijd enorm veel plezier beleef onder water en aan de dijk voor en na de duik!!
Steeds zalig om deze momenten met jullie allen te delen!

Ook de jury en de hele organisatie en sponsors wil ik bedanken voor het tot stand brengen van deze geweldige avond! Zonder jullie zou dit enorme evenement niet kunnen doorgaan dus enorm veel respect voor alle werk en moeite die jullie hierin steken!!

Hieronder de 2 winnende foto’s.

Gallerij

Like this article?

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on pinterest
Deel op Pinterest

Laat een reactie achter

Contact

Wil je meer informatie of een foto in hoge resolutie? 
Aarzel dan niet om mij te contacteren.