Zeeland 2018 Snooting

Blog

netherlands-1489719_960_720
>> Nederland
>> Zeeland

Hallo,

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik nog eens iets op m’n site heb gepost.

Ik heb een rotjaar achter de rug met zware verliezen en pech op vlak van privé.

De laatste maanden ben ik dan toch terug aan het duiken geslagen en heb ik de draad verder opgepikt wat het snooten betreft. Ik heb mezelf een Retra Light Shaping Device (LSD) aangeschaft en een Retra Strobe en ben hiermee aan de slag gegaan.

In het begin was het een hele aanpassing, maar na een tijdje begonnen de eerste menselijke resultaten boven te komen.  Ik blijf er volop mee oefenen maar de laatste 2 weken heb ik toch al leuke resultaten kunnen boeken.  Ik heb me uitgeleefd op slakjes, anemonen, hermietkreeften, krabben en als klap op de vuurpijl het ondertussen meer dan bekende zeepaardje aan de Zeelandbrug.

Dit laatste zat niet altijd even makkelijk om te bereiken 🙂  Maar zoals ze zeggen: de aanhouder wint…

Hieronder enkelen van mijn snoot pogingen van de laatste weken.

Ik zal proberen vanaf heden terug wat meer tijd en energie in deze website te steken dus bij deze mijn eerste postje van 2018 🙂

Gallerij

Like this article?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

Laat een reactie achter

Contact

Wil je meer informatie of een foto in hoge resolutie? 
Aarzel dan niet om mij te contacteren.