Zeeland 2017 overzicht

Blog

netherlands-1489719_960_720
>> Nederland
>> Zeeland

In 2017 ging ik voor het eerst aan de slag met m’n nieuwe camera.  Ik moet er nog heel veel mee leren werken, maar stilletjes aan begint het beter en beter te lukken qua camera instellen en positionering van de flitsers/snoot.

Ik moet nog heel veel oefenen, maar ondanks alles kan ik toch met plezier terugblikken op een leuk duikseizoen met toch wel als hoogtepunten de leuke tijd met de steenslijmvisjes en m’n eerste “zeeuwse paardjes” te zien.

Ook de sepia’s aan de Bergse Diepsluis blijven in m’n geheugen gegrift!

Gallerij

Like this article?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

Laat een reactie achter

Contact

Wil je meer informatie of een foto in hoge resolutie? 
Aarzel dan niet om mij te contacteren.